За нас

Ние сме млад и амбициозен екип, който работи в помощ на Вашите идеи. За Вас ще съчетаят усилия опитни коректори, редактори, графични дизайнери, художници и журналисти.

Можете да разчитате на:

  • коректно и отговорно отношение;
  • индивидуален подход;
  • стриктно спазване на поставените
    срокове;
  • работа с ентусиазъм и желание.

Защо да търсите фирма, която да коригира, редактира и
създава Вашите рекламни материали и текстове?

Защото е важно за цялостния облик, който дейността Ви има. Независимо дали става въпрос за брошура, сайт, блог или списание -  те трябва да бъдат грамотно написани, правилно структурирани и оформени в красив и впечатляващ дизайн. За да вдъхват доверие и да
излъчват професионализъм на бъдещите и настоящите Ви партньори, клиенти и
читатели.

Защо да изберете нас, вместо да наемете допълнителен персонал?

Вероятно можете да си позволите да наемете човек (един или няколко), който да прави това за Вас? Един човек трудно би могъл да работи с капацитета на двама, трима, четирима или повече други. Особено в тази сфера. Дори и да е невероятно талантлив и продуктивен, недостатък ще бъде липсата на различен „почерк“, което ще ограничи и гледните точки на проекта. Това, в крайна сметка, ще доведе до еднообразност. И не на последно място, това означава по-малко идеи и инициативност. Няколко души биха Ви свършили работа, но на каква цена!? Като прибавим и сложната комуникация с повече служители, изглежда ползите от тях ще бъдат еквивалентни на проблемите.
Услугите на Bulevardbg се изпълняват стриктно и много отговорно. За всеки проект отговорят поне двама души, които прецизират детайлите и се допълват в работата. Задачите се разпределят предварително и се извършват от най-подходящите специалисти. За нас е важно клиентът да бъде доволен и затова винаги работим с тази мисъл наум.

Целта ни е да облечем Вашите идеи с думите, които оптимално ще им подхождат и по начин, достатъчно атрактивен и точен, който ще се забележи. Конкретно подбран спрямо дейността Ви и желания резултат.