Business Lady

0
0
  

Списание Business Lady, специализирано, луксозно издание за деловата жена в България.

Майчинство

0
0
  

http://maichinstvo.deteto.info/

Месечно списание за бременни жени и настоящи майки на бебета до 3 годинки. В списанието можете да намерите полезни статии за предизвикателствата на майчинството – съвети от специалисти, интересни и иновативни методи за отглеждане и възпитание на най-малките, както и справочна част с координати на училища за родители, медицински центрове, родилни домове, магазини и др.

MedPost

0
0
  

MedPost – медицинска поща за лекарите в България. Месечно списание от лекари за лекари.

Научни статии на доказани специалисти в областта на медицината. Интересни интервюта с представители както на медицината, така и на фармацията, така и на здравния мениджмънт. Акцент върху новостите в сферата. Клинични проучвания и тенденции в здравеопазването и медицината като цяло. Интересни случаи и споделен опит от лекар към лекар. Минути за пълноценно обогатяване с научна информация. Справочник за събитията – професионални и любопитни. Трибуна на подплатеното знание и проверения опит.

 

Gastrozdrave.bg

0
0
  

Информационен портал за най-често срещаните стомашни проблеми. Собственост на Майлан ЕООД.

Mylan е една от водещите световни фармацевтични компании за генерични и специализирани лекарства, които се предлагат в приблизително 145 страни и територии.

Workwish

0
0
  

Workwish е платформа, в която получавате информация за възможностите за реализация. Статии, материали, помощни средства и семинари, които ще Ви доближат с една крачка по-близо до целта – удовлетворяваща работа. Професионалният живот обикновено заема най-значителната част от времето. Работата е това, което вписва отделния човек в социалното общество. Трудът трябва да има полза и смисъл за някого. Тогава се полага възнаграждение. В зависимост от това каква е нуждата от определена работа, се сформира и съответното заплащане. От фундаментално значение е успешната реализация. Тя носи удовлетворение и просперитет.

Ключарят

0
0
  

Космически прочит на много земни истории, нещо като емисия галактически новини, излъчени през междузвездния рупор на бяла дупка.  На фона на преплетени реалности, тунели за междузвездни пътувания, чудати планети и неочаквани събития ще видите герои, които изтъкват личния избор като най-съществената граница между бъркотията и реда. Бодър размисъл за доброто, злото и посредственото, които понякога изглеждат еднакво добре. Тъмнината не винаги е страшна, разрушението понякога е градивно, а позитивното мислене може да доведе до деволюция. Разгърнете първия роман на Милена Гартли и се посмейте или си спомнете мечтите си за пътуване в бъдещето. То вече е започнало да се случва някъде. Предназначена за хора с прогресивно мислене и устойчиви идеали.

www.Thekeyholderbook.com - портал на романа „Ключарят“, с автор Милена Гартли.

https://www.facebook.com/Thekeyholderbook – Facebook страница на романа „Ключарят“, с автор Милена Гартли.

Подаръчни кошници

0
0
  

Кошници за ценители на добрата идея, www.koshnime.com

Koshnime е начин да почувствате удоволствие от подаряването на подаръци. Да си спестите дългите часове обикаляне по магазините в търсене на подходящ подарък. Eдин различен и изискан начин да покажете обич, благодарност или уважение към близките си приятели, роднини или бизнес партньори. Красиво аранжирани, внимателно подбрани, изискани стоки, поднесени с вкус и усет към детайла.